Skip to main content

Arkitektur/rådgivning

Source er spesialisert på utvikling og teknisk arkitektur. Vi kan løse selv de mest komplekse prosjekter og tilbyr rådgivning gjennom hele prosessen. Sammen med våre erfarne konsulenter og utviklingsteam står vi klar til å bistå deg ved neste utfordring. Vi sikrer en smidig gjennomføring og lavere kost i dine prosjekter.

Ta kontakt så hjelper vi deg med kartlegging, planlegging og spesifisering av den rette løsningen for din bedrift.

 

Systemutvikling

Alle ansatte i Source har lang erfaring som utviklere. Faget, kompetanse og personlig utvikling står høyt i fokus. Vi følger deg hele veien fra analyse og kravspesifikasjon til implementasjon, testing, produksjonssetting og drift.

Source tilbyr både konsulentutleie og prosjektbaserte oppdrag. Med bred erfaring og høy kompetanse på systemutvikling er vi godt rustet både til små og store prosjekter.

Ta kontakt så kan vi fortelle deg mer om hvordan vi kan bistå ditt prosjekt!

Apputvikling

For alle moderne prosjekter så er det viktig å være tilgjengelig på de brukerflatene som til enhver tid benyttes. Derfor er det viktig at en benytter seg av gode rammeverk som gjør at en klare å holde tritt med utviklingen og som samtidig gir en trygg og sikker driftsfase.

Vi har valgt å benytte .NET plattformen med Xamarin. Dette er en kryssplattform løsning som gjør at en med samme kodebase kan rulle ut apper både til iOS og Android. Appene kjører native med god ytelse og stabilitet.

Source har egne utviklingsteam som er dedikerte Xamarin-utviklere, og står klar til å bistå deg i ditt neste prosjekt! Du kan også lese mer om apputvikling og våre tjenester på www.appeksperten.no

Integrasjoner

Mange bedrifter har utfordring med at en må forholde seg til mange ulike tjenester og applikasjoner. Source har lang erfaring med å bistå med skreddersøm for å integrere alle mulige typer tjenester og løsninger.

Dette kan blant annet være:

  • Regnskapsløsninger (Tripletex, Visma eAccounting, UNI Economy, Xledger o.l.)
  • Betalingsløsninger (NetAxept, Stripe, Klarna, Payex, iZettle, Paypal, Vipps, OCR o.l.)
  • Fagsystemer (helsesektoren, boligmeglersektoren, HR o.l.) 
  • Fysiske enheter (adgangsløsninger, terminaler, kiosker, låser, IOT huber o.l.)
  • Autentisering (ID-Porten, BankID, Google, Microsoft, Facebook o.l.)

Ta kontakt for en prat om hvordan vi kan bistå deg!

Se våre konsulenter

Alle ansatte i Source er systemutviklere med høy kompetanse.

Back to top