Skip to main content

Svært erfarne utviklingsteam til markedsledende timepris

Source har dyktige utviklere ansatt i Norge og Bosnia som jobber sammen i team. Hvert team ledes av senior norsk utvikler som er ansvarlig overfor kunden, men bemannes opp med våre bosniske utviklere. Dermed kan vi tilby en svært gunstig gjennomsnittlig timepris, men med "samme opplevelse" som å benytte et rent norsk team.

Oppstart

Før vi starter prosjektet vil vi gå igjennom alle detaljer med deg som prosjekteier. Her legger vi opp hele løpet hvordan oppgaver, tidsplan og rapportering vil foregå. Det er viktig for oss at du som prosjekteier har en god oversikt over hvordan prosjektet skal gjennomføres, at du holdes løpende oppdatert og er en aktiv del av utviklingsprosjektet. Har du behov for hjelp til å lage en god kravspesifikasjon kan vi hjelpe deg med dette gjennom et eget forprosjekt.

Gjennomføring

Norsk senior utvikler har alltid ansvaret for kommunikasjon og at funksjonalitet, oppgaver og teknisk løsninger holder den høye standarden vi etterstreber. Vi benytter en smidig utviklingsmetodikk og jobber normalt etter sprinter som varer 1-2 uker. For hver sprint vil vi demonsrere for deg hva som er laget, slik at du kan kontrollere at funksjonaliteten er som avtalt og at alt fungerer som forventet (på faktiske enheter som mobil, nettleser o.l.).

Skalering

Med vår modell kan vi enkelt skalere opp/ned antall ressurser i prosjektet. Etter en god start hvor det meste er beskrevet, vil det ofte være ønskelig med flere utviklere for å komme raskt i mål. Med vår modell kan vi tilpasse antall ressurser underveis slik at gjennomføringen blir optimal uten ekstra kostnader. Et team består normalt av 3 til 7 utviklere, alt avhengig av type prosjekt og omfang.

Kontakt oss

Slå gjerne på tråden for en hyggelig samtale om hvordan vi kan bistå akkurat ditt prosjekt.
Vi holder til i trivelige lokaler ved Solsiden i Trondheim om du ønsker å komme på besøk.

>> Kart, adresse og kontaktopplysninger

 

Ta en titt på våre referanser

Les om hvordan vi har realisert tidligere prosjekter for kunder.

Prosessen fra idé til produkt

Her ser du hvordan vi bistår deg for å realisere dine idèer.

 

 

Idé

Du har en god idé som du ønsker å realisere.

Oppstart og konsept

Workshop for å gjennomgå din idé og hvordan denne kan realiseres. Vi bidrar med innspill, idémyldring, tekniske muligheter/utfordringer og erfaringer fra tidligere prosjekter.

Prototype og spesifikasjon

Vi lager en enkel, grafisk prototype av løsningen. Prototypen er en begrenset visualisering av produktet, men nok til å teste konseptet og få tilbakemeldinger til videre arbeid. Den vil også danne grunnlaget for endelig spesifikasjon og estimater.

Utvikling og gjennomføring

Vi utvikler løsningen i henhold til avtalt spesifikasjon, tid og pris. Du involveres og holdes oppdatert jevnlig for å sikre at løsningen blir som ønsket.

Lansering

Utviklingen av løsningen er fullført og vi har i samarbeid realisert ditt produkt. Omfatter løsningen en app så vil den være klar til bruk så snart Apple/Google har godkjent denne.

Drift og support

Vi holder din løsning oppdatert og sørger for den daglig tekniske driften. Har du spørsmål, problemer eller nye endringsønsker er vi alltid tilgjengelig på telefon og e-post.

Historikk

Source AS er etablert i 2017 og er spesialisert på utvikling, teknisk arkitektur og IT-rådgivning.
Våre konsulenter har bred erfaring og kompetanse både fra offentlig og privat sektor. Med vår bakgrunn og erfaring kan vi bidra til at du velger riktig teknologi, får en god og effektiv gjennomføring og at sluttresultatet blir et solid produkt.

Back to top